Vaření.czReceptyBio hovězí tatarák na jiný způsob

Bio hovězí tatarák na jiný způsob

Recept na vynikající a lehký tatarák z Itálie a Francie.


3.115x
20 min

Ingredience

1.5 balíčkumajonéza
1.5 lžícekapary
1 ksšalotka
70 gparmazán
2 kssterilované okurky
2 střikytabasco
2-3 lžícedijonská hořčice
1 lžičkarajský protlak
2-3 lžíceworcesterská omáčka
600 gbio hovězí zadní

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Kapary nasekáme, okurky nastrouháme, šalotku nakrájíme nadrobno. Parmazán nastrouháme nahrubo. Do misky naškrábeme zadní. Měla jsem skvělé domácí a uleželé hovězí, chutnalo skoro jako svíčková. K masu přidáme všechny ostatní suroviny - kapary, okurky, majonézu, worcestr, parmazán, šalotku, hořčici, protlak a tabasco. Směs opepříme a osolíme. Tatarák důkladně promícháme a podle chuti ještě osolíme. Bio hovězí tatarák na italský způsob dáme na talířek, ozdobíme ještě hoblinkami parmazánu a čerstvou kapií. Hovězí tatarák podáváme s kousky bílé bagety opečené na suché pánvi.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bio hovězí tatarák na jiný způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena