Recept na vynikající a lehký tatarák z Itálie a Francie.
1.5 balíčku | majonéza |
1.5 lžíce | kapary |
1 ks | šalotka |
70 g | parmazán |
2 ks | okurka sterilovaná |
2 střiky | tabasco |
2-3 lžíce | dijonská hořčice |
1 lžička | rajský protlak |
2-3 lžíce | worcesterská omáčka |
600 g | bio hovězí zadní |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena