Bio hovězí rumpsteak

Pokud milujete steaky, rozhodně vyzkoušejte tento.


2.77x
15 min

Ingredience

olej
sůl
čerstvě mletý pepř
2 porceBio hovězí rumpsteak

Postup přípravy

Z hovězího válečku si nakrájíme plátky podle libosti silné. My máme rádi kolem 3 cm. Rozpálíme si grilovací pánev. Než se rozehřeje, ovážeme steaky po obvodu nití, několikrát je propíchneme vidličkou, osolíme a opepříme. Potřeme je olejem. Na rozehřátou pánev dáme steaky a podle tloušťky je grilujeme. Rumpsteak o tloušťce 3 cm grilujeme zhruba 3 minuty z každé strany a 2 - 3 minuty ho necháme odpočinout na teplém místě. Bio hovězí rumpsteak podáváme s přílohou podle chuti. My jej máme rádi s redukcí z balsamikového octa.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bio hovězí rumpsteak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena