Bílý chléb s olivami z domácí pekárny

Vyzkoušejte recept na bílý chléb s olivami a chutí česneku a tymiánu z domácí pekárny.


5.02x
1×

Postup přípravy

Ve sklenici s mlékem a vodou rozšleháme vejce a vlijeme do formy určené pro pekárnu. Pak přidáme olej a olivy nasekané nadrobno a vše zasypeme moukou. Do středu mouky rozdrobíme droždí a na okraje přidáme česnek, tymián, cukr a sůl. Pekárnu nastavíme na program - normální, velikost - velká, zhnědnutí - světlé.

Upečený ještě teplý chléb vyklopíme z formy a vychladý krájíme na plátky.

Bílý chléb s olivami z domácí pekárny můžeme podávat jako přílohu ke grilovaným masům, ale i jako chuťovku s rajčaty.

Pečení domácího chleba - jak na to, aby se opravdu podařil?

user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílý chléb s olivami z domácí pekárny

Zpět na recept