Vaření.czReceptyBílé fazolky na česko-mexický způsob

Bílé fazolky na česko-mexický způsob

Luštěniny jsou velmi hodnotným zdrojem rostlinných bílkovin. Tento nenáročný, zdravý, levný a celkem rychlý recept se určitě osvědčí i ve vaší kuchyni!


4.421x
30 min
1×

Ingredience

olej
sůl
1 kshermelín
chilli koření
300 gbílé fazole
1 balíčekmražená zelenina
mletá sladká paprika
5-6 lžicsladký kečup
5-6 lžicostrá hořčice

Postup přípravy

Bílé fazole promyjeme, na několik hodin nebo přes noc namočíme do studené vody. Poté je se solí, paprikou a chilli kořením přivedeme k varu. Pokud možno v nové vodě - doporučení proti pozdějšímu nadýmání. Na pánvi rozehřejeme olej, do kterého přidáme mraženou zeleninu a dusíme. V misce si rozmícháme hořčici s kečupem. Fazole po změknutí přidáme do pánve se zeleninou, přidáme na kostičky nakrájený hermelín a zalijeme směsí kečupu a hořčice. Ještě asi 10 - 15 minut necháme směs prohřát. Bílé fazolky na česko-mexický způsob podáváme s chlebem, pečivem nebo brambory.
user-icon

autor Kóďa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bílé fazolky na česko-mexický způsob

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena