Bílé čínské houby s lusky

Jedno z tradičních jídel čínské kuchyně.


3.0544x
60 min

Postup přípravy

Lusky si očistíme, omyjeme a trochu povaříme v osolené vodě. Scedíme je a necháme okapat.


Připravíme si houby. Očistíme je, spaříme a oloupeme.


Rozpálíme pánev, nalijeme na ni olej, vložíme okapané lusky a houby. Směs promícháme, minutku restujeme a poté zalijeme přibližně polovinou vývaru. Vše posolíme. Můžeme přidat trochu vegety pro chuť a vše povaříme.

Zahustíme solamylem. Můžeme pokapat trochou rozehřátého sádla.


Vše vložíme na servírovací mísu, upravíme a zalijeme druhou půlkou vývaru.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílé čínské houby s lusky

Zpět na recept