Bílé čínské houby s lusky

Jedno z tradičních jídel čínské kuchyně.


3.0544x
60 min

Postup přípravy

Lusky si očistíme, omyjeme a trochu povaříme v osolené vodě. Scedíme je a necháme okapat.


Připravíme si houby. Očistíme je, spaříme a oloupeme.


Rozpálíme pánev, nalijeme na ni olej, vložíme okapané lusky a houby. Směs promícháme, minutku restujeme a poté zalijeme přibližně polovinou vývaru. Vše posolíme. Můžeme přidat trochu vegety pro chuť a vše povaříme.

Zahustíme solamylem. Můžeme pokapat trochou rozehřátého sádla.


Vše vložíme na servírovací mísu, upravíme a zalijeme druhou půlkou vývaru.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílé čínské houby s lusky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena