Vaření.czReceptyBílé čínské houby s lusky

Bílé čínské houby s lusky

Jedno z tradičních jídel čínské kuchyně.


3.0544x
60 min

Postup přípravy

Lusky si očistíme, omyjeme a trochu povaříme v osolené vodě. Scedíme je a necháme okapat.

Připravíme si houby. Očistíme je, spaříme a oloupeme.

Rozpálíme pánev, nalijeme na ni olej, vložíme okapané lusky a houby. Směs promícháme, minutku restujeme a poté zalijeme přibližně polovinou vývaru. Vše posolíme. Můžeme přidat trochu vegety pro chuť a vše povaříme.

Zahustíme solamylem. Můžeme pokapat trochou rozehřátého sádla.

Vše vložíme na servírovací mísu, upravíme a zalijeme druhou půlkou vývaru.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bílé čínské houby s lusky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena