Bifteky po námořnicku

Recept na dušené bifteky se zeleninou a s lahodnou omáčkou.


3.098x
75 min

Postup přípravy

Roštěnou podle potřeby začistíme, omyjeme a osušíme. Pak maso nakrájíme na 4 vysoké bifteky. Při krájení dáváme pozor, abychom roštěnou krájeli přes vlákno - ne po vláknu. Cibule a mrkve oloupeme a nakrájíme na kolečka.

V hrnci rozehřejeme máslo a plátky roštěné na něm z obou stran osmažíme. Vsypeme kolečka cibule a mrkve a smažíme, dokud cibule nezměkne. Bifteky zaprášíme moukou a promícháme. Přidáme hořčici, zalijeme vývarem a společně vše dusíme pod pokličkou, dokud není maso měkké. Podle potřeby podléváme horkým vývarem.

Bifteky po námořnicku podáváme s hranolky nebo bramborovou kaší. Zdobíme měkkou dušenou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bifteky po námořnicku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena