Bifteky na víně

Klasický masitý pokrm zjemněný bílým vínem a ochucený žampiony.


3.1139x
20 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Bifteky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Doba opékání jedné strany je přibližně 7 minut. Když maso dopékáme, přidáme kolečka cibule. Bifteky vyjmeme a uchováme v teple. Na druhé pánvi podusíme na másle žampiony, brokolici a chřest. Potom je přidáme do vydušené štávy s cibulkou a zalijeme vínem. Při servírování přelijeme bifteky štávou s houbami. Jako příloha je vhodná rýže nebo brambory.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bifteky na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena