Bifteky na víně

Klasický masitý pokrm zjemněný bílým vínem a ochucený žampiony.


3.1139x
20 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky.

Bifteky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Doba opékání jedné strany je přibližně 7 minut.

Když maso dopékáme, přidáme kolečka cibule. Bifteky vyjmeme a uchováme v teple. Na druhé pánvi podusíme na másle žampiony, brokolici a chřest. Potom je přidáme do vydušené štávy s cibulkou a zalijeme vínem.

Při servírování přelijeme bifteky štávou s houbami. Jako příloha je vhodná rýže nebo brambory.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bifteky na víně

Zpět na recept