Biftek s fazolovými lusky

Recept na biftek z falešné svíčkové.


5.05x
30 min
1×

Ingredience

400 gbrambory
150 gšpek
400 ghovězí zadní
300 gfazolové lusky

podle potřeby

olej

podle chuti

máslo

Postup přípravy

Maso dlaní upravíme na požadovanou velikost, opepříme čerstvě umletým a trochou barevného pepře a necháme v lednici chvilku odpočinout.

Nakrájíme si špek na menší kousky. Fazolové lusky propláchneme horkou vodou a dáme chvíli povařit. Na pánvi dáme smažit špíček, po chvilce přidáme fazolky a restujeme. Na grilovací pánvi na trošce oleje zprudka osmahneme maso do požadovaného stupně propečení.Do výpeku dáme trošku másla.

Biftek s fazolovými lusky dáme na nahřátý talíř a přelijeme máslem. a následně jím polijeme maso na talíři. Podáváme například s opečenými brambory.
user-icon

autor Gas


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Biftek s fazolovými lusky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena