Vaření.czReceptyBiftečky z vepřové panenky

Biftečky z vepřové panenky

Minutka z vepřové panenky, která zachutná snad každému strávníkovi.


3.3110x
25 min
2×

Postup přípravy

Vepřové panenky opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé biftečky. Troubu předehřejeme na 150°C. Olej vymícháme s kořením, solí a pepřem. Do této marinády biftečky naložíme a necháme odležet. Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm opékáme z každé strany 3 až 4 minuty. Opečené bifteky přendáme do trouby a necháme v ní 8 minut odležet. Biftečky z vepřové panenky servírujeme se zeleninou.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Biftečky z vepřové panenky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena