Biftečky z vepřové panenky

Minutka z vepřové panenky, která zachutná snad každému strávníkovi.


3.3110x
25 min
2×

Postup přípravy

Vepřové panenky opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé biftečky.

Troubu předehřejeme na 150°C.

Olej vymícháme s kořením, solí a pepřem. Do této marinády biftečky naložíme a necháme odležet.

Na pánvi rozpálíme olej a maso na něm opékáme z každé strany 3 až 4 minuty.

Opečené bifteky přendáme do trouby a necháme v ní 8 minut odležet.

Biftečky z vepřové panenky servírujeme se zeleninou.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Biftečky z vepřové panenky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.