Bezlepková banánová buchta

Hrníčkový recept na výbornou banánovou buchtu pro všechny, zvláště pro ty, co mají bezlepkovou dietu.


4.640x
75 min
2×

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 150 °C.

Smícháme rozpuštěné máslo, cukr a rozmixujeme ručním šlehačem. Přidáme banány a znovu dobře šleháme. Do hmoty rozklepneme vejce a umixujeme do hladké hmoty, do které pomalu přisypáváme rýžovou mouku společně s práškem do pečiva a solí. Promícháváme, aby nevznikly hrudky.

Hotovou směs přelijeme do olejem vymazaného a rýžovou moukou vysypaného plechu (vyššího a menšího). Při 150 °C pečeme buchtu asi hodinu.

Bezlepkovou banánovou buchtu podáváme podle chuti.

user-icon

autor Magika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bezlepková banánová buchta

Zpět na recept