Barbecue krkovice na medu

Skvěle ochucená krkovice, která se úplně rozpadá. Vyzkoušejte dobrý recept na hlavní chod.


4.610x
160 min

Ingredience

1 kgvepřová krkovice

marináda

4 stroužkyčesnek
1 lžičkasůl
1 kscibule
3 lžícemed
2 lžíceolivový olej
1 lžícedijonská hořčice
1 lžičkamletý černý pepř
250 mlbarbecue omáčka

Postup přípravy

Krkovici nakrájíme na silnější plátky (asi 3 - 4 cm). Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme.

Připravíme si marinádu z barbecue omáčky, dijonské hořčice, medu, olivového oleje, soli, mletého pepře, nakrájené cibule a prolisovaného česneku. Marinádu důkladně promícháme a vložíme maso, které necháme marinovat minimálně 30 minut.

Maso vyskládáme na plech a zalijeme zbylou marinádou. Plech zakryjeme alobalem a pečeme 2 hodiny v troubě při 170 °C. Po 2 hodinách plech odkryjeme a pečeme další hodinu.

Barbecue krkovici na medu podáváme podle chuti s různými přílohami.
user-icon

autor Hervos


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Barbecue krkovice na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.