Banány v pařížském krému

Recept na výbornou nepečenou dobrotu.


2.65x
60 min

Postup přípravy

Den předem povaříme smetanu ke šlehání, nalámanou čokoládu, moučkový cukr a máslo. Směs necháme vychladnout a vložíme do chladničky. Na druhý den směs vyšleháme, přidáme želatinu připravenou podle návodu a důkladně smícháme. Chlebíčkovou formu vyložíme fólií. Na dno formy dáme trochu krému, rovnoměrně rozetřeme, rozložíme čtvercové oplatky (sušenky), potřeme krémem, obložíme podélně nakrájenými banány, znovu potřeme krémem a přikryjeme oplatky. Postup ještě jednou zopakujeme. Vrch nepečeného dezertu potřeme krémem a dáme ztuhnout do chladničky. Na druhý den dezert vyklopíme z formy, fólii odstraníme a nakrájíme na řezy. Banány v pařížském krému chutnají výborně ke kávě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Banány v pařížském krému

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena