Banány v karamelové omáčce

Dezert pro mlsné jazýčky nebo gurmánská snídaně.


3.5371x
15 min

Postup přípravy

Banány oloupeme, podélně rozřízneme, nakrájíme na dílky a dáme do misky. Vodu smícháme s citronovou šťávou a banány přelijeme. Na suché pánvi rozpustíme za stálého míchání cukr a když je světle hnědý, naředíme vodou. Omáčku necháme zkaramelizovat. Na talíř rozložíme okapané banány, přelijeme karamelovou omáčkou, posypeme lněným semínkem, sezamem a kokosem, ozdobíme a podáváme.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Banány v karamelové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena