Banánovník s čokoládou

Úžasně vláčná a chutná buchta z banánů, obohacená o kousky čokolády.


4.016x
45 min
4×

Postup přípravy

Banány oloupeme a vidličkou rozmačkáme na hrubší kaši. Nerozmačkáme je úplně, ale necháme pár větších kousků. Na uvedené množství budeme potřebovat asi 4 banány.

Čokoládu nasekáme nahrubo. Když bude nahrubo, nevsákne se při pečení do těsta, ale zůstanou nám jednotlivé ostrůvky v buchtě rozpuštěné, což pak chutná skvěle.

Všechny ingredience (včetně čokolády a banánů) smícháme dohromady. Špaldovou mouku můžeme nahradit celozrnnou pšeničnou moukou. Vznikne nám hustší těsto, které vylijeme do pečícím papírem vyloženého plechu nebo pekáčku.

Banánovník s čokoládou pečeme asi 30 minut na 180 °C. Po upečení necháme trochu vychladnout a pak už jen banánovník nakrájíme na kostky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Banánovník s čokoládou

Zpět na recept