Baci perugina

Italské čokoládové bonbony, které jsou sice v prodeji po celý rok, ale prodávají se hlavně na Valentýna.


4.210x
45 min

Postup přípravy

Nasekané lískové oříšky smícháme s cukrem moučkou a šlehačkou, roztopíme mléčnou čokoládu a přidáme k ostatnímu. Vypracujeme těsto a děláme kuličky.

Do každé kuličky zapíchneme 1 ořech v celku a dáme do lednice asi na 30 minut.

Mezitím si roztopíme hořkou čokoládu s kouskem másla, máslo dávám od oka tak, aby čokoláda nebyla moc hustá. Necháme chvilku chladnout, asi tak 15 minut.

Pak už jen namáčíme kuličky do čokolády a dáme do lednice zatuhnout.

Baci perugina můžeme připravovat pro jakoukoliv příležitost, budou jistě chutnat nejen na Valentýna.

Vaříme na svatého Valentýna

user-icon

autor cassie


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Baci perugina

Zpět na recept