Bacán

Oblíbená příloha k masitým pokrmům, pocházející z Domažlic


3.1113x
75 min
1×

Postup přípravy

Na oloupané a nastrouhané brambory nalijeme horké mléko a necháme zchladnout. Přidáme kvásek z droždí a části vlažného mléka, koření, rozetřený česnek a vše necháme vykynout. Poté vlijeme vykynuté těsto do sádlem vymaštěného pekáče. Pečeme nejprve prudce 20 minut, a dopékáme zvolna půl hodiny. Ještě teplé mastíme rozpuštěným máslem, ale můžeme podávat i nemaštěné.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bacán

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena