Vaření.czReceptyBabiččina jemná rybí pomazánka

Babiččina jemná rybí pomazánka

Lahodná pomazánka z rybího filé, která nezapáchá a je lehce stravitelná. Díky těmto vlastnostem chutná i těm, kteří rybám zrovna neholdují. Recept zvládne i začátečník.


4.47x
45 min

Ingredience

1 lžícepetrželka
100 gmajonéza
1 kskyselá okurka
1 lžícecitronová šťáva
100 gbílý jogurt
400 grybí filé
1 ksčervená cibule

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

citron

Postup přípravy

Červenou cibuli a kyselou okurku nakrájíme nadrobno. Petrželku nasekáme na jemno. Rybí filé podusíme na pánvi. Pokud je třeba, trochu podlijeme vodou. Podušené filé přendáme do misky, rozmělníme vidličkou a necháme zchladnout. K rybímu filé přidáme pokrájenou cibuli a okurku. Dochutíme solí, pepřem, šťávou z citronu a nasekanou petrželkou. Nakonec vmícháme 100 g majonézy nebo jogurtu - případně půl na půl. Babiččinu jemnou rybí pomazánku podáváme s bílým pečivem a plátkem citronu.
user-icon

autor Petrusch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina jemná rybí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena