Babiččin chléb

Výborný chléb pro domácí pekárnu.


4.014x
160 min

Postup přípravy

Do formy dáme podmáslí, ocet, olej, droždí,cukr , sůl, mouku a kmín. Do těsta na babiččin chléb můžeme přidat jakákoliv semínka. Zapneme domácí pekárnu a dáme péct na klasický program. Babiččin chléb podáváme jako přílohu.
user-icon

autor gabos

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Babiččin chléb

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena