Avokádový sorbet

Z repertoáru americké spisovatelky Betty MacDonaldové.


4.58x
15 min
1×

Ingredience

na ozdobu

150 mlsmetana
1 balíčekztužovač šlehačky
0.5 kssvazek meduňky

krém

4 ksavokádo
4 lžícecitronová šťáva
0.5 kssalátová okurka
3 lžičkyhnědý cukr

Postup přípravy

Avokáda oloupeme, rozpůlíme, zbavíme pecky a nakrájíme na kousky. Salátovou okurku důkladně omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Okurku smícháme s avokádem, cukrem a 3 lžícemi citronové šťávy. Vše rozmixujeme na hladké pyré, které dáme do mrazáku ztuhnout. Smetanu vyšleháme se zbytkem citronové šťávy a ztužovačem dotuha. Z avokádového sorbetu lžící vykrájíme hrudky, narovnáme je do sklenic na sekt a ozdobíme šlehačkou a lístky meduňky. Avokádový sorbet ihned podáváme.
user-icon

autor Teressa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Avokádový sorbet

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena