Avokádová polévka s rybími knedlíčky

Jednoduchý recept na výborný avokádový krém s treskou.


5.06x
30 min

Postup přípravy

Oloupanou a nakrájenou šalotku orestujeme na trošce másla. Oloupané zralé avokádo rozpůlíme a zbavíme semene. Avokádo nakrájíme a rozmixujeme s citronovou šťávou. Rozmixované avokádo přidáme k šalotce a podlijeme zeleninovým vývarem. Vaříme asi 30 minut. Uvařenou polévku dochutíme muškátovým oříškem, solí a kayenským pepřem.

Čistou tresku nakrájenou na kousky promícháme se sýrem, žloutkem, solí a pepřem. Lžičkou tvoříme malé knedlíčky, které uvaříme ve vroucí osolené vodě. Vaříme asi 6 minut.

Polévku rozdělíme do misek a přidáme rybí knedlíčky.

Avokádovou polévku s rybími knedlíčky posypeme nasekaným koprem a podáváme jako první chod.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Avokádová polévka s rybími knedlíčky

Zpět na recept