Avokádo plněné tuňákem

Recept na rychlý předkrm, určen pro milovníky avokáda.


4.89x
10 min
2×

Postup přípravy

Avokáda omyjeme, osušíme a podélně rozkrojíme. Pak z nich odstraníme pecky a
lžičkou vydlabeme část dužiny. Dužinu nakrájíme na kostičky a pokapeme je citronovou šťávou, stejně jako půlky vydlabaných avokád.

Tuňáka ve vlastní šťávě nakrájíme na kousky. Smícháme je s kostkami avokáda, majonézou a zakapeme podle chuti tabascem nebo sójovou omáčkou. Podle chuti náplň osolíme a opepříme.

Pak avokáda naplníme tuňákovou náplní, rozložíme na servírovací mísu, ozdobíme čerstvými bylinkami a můžeme podávat. Avokádo plněné tuňákem podáváme ihned, takže je lepší mít suroviny vychlazené.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Avokádo plněné tuňákem

Zpět na recept