Aspik z masa

Chutný aspik ze zabíjačky.


4.714x
160 min

Ingredience

100 gčesnek
300 gbůček
6 ksvepřové nožičky

podle chuti

sůl
majoránka
nové koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Očištěné vepřové nožičky dáme vařit do osolené vody s několika zrnky nového koření a pepře. Vaříme asi 1,5 hodiny, přidáme bůček a vaříme dalších 30 minut. Maso z vývaru vyjmeme. Potom obereme všechno maso a nakrájíme ho na kousky (asi 1 - 2 cm). Zalijeme do dvou třetin vývarem z nožiček a přidáme podle chuti sůl, mletý černý pepř, rozetřený česnek a majoránku. Všechno zamícháme, nalijeme do formy a dáme do chladu ztuhnout. Aspik z masa nakrájíme na plátky, posypeme nakrájenou cibulkou, pokapeme octem a podáváme s chlebem.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Aspik z masa

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena