Argentinský kuřecí steak

Koření Gril Argentina je výborné k přípravě masových minutek a krásně voní. Je běžně k dostání v obchodech.


3.1152x
30 min
1×

Postup přípravy

Plátky masa omyjeme ve studené vodě, zlehka naklepeme a obalíme ve směsi Gril Argentina. Necháme 15 -20 minut uležet v chladu.

Připravené steaky pak opékáme na rozehřátém oleji po obou stranách. Před koncem pečení necháme pod masem rozpustit máslo a přilijeme smetanu. Teplotu snížíme, aby se smetana nepřipálila a necháme asi 1 minutu pod masem povařit.Jemně přisolíme.

Argentinský kuřecí steak podáváme s rýží nebo s hranolky.

Pozn.: Argentinský steak můžete připravit i z vepřové krkovice, nebo kuřecích stehenních řízků a místo na pánvi, ho můžete grilovat na roštu. Grilováním se ošidíte ale o výborný sos z masa a smetany.
user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Argentinský kuřecí steak

Zpět na recept