Argentinský kuřecí steak

Koření Gril Argentina je výborné k přípravě masových minutek a krásně voní. Je běžně k dostání v obchodech.


3.1152x
30 min
1×

Postup přípravy

Plátky masa omyjeme ve studené vodě, zlehka naklepeme a obalíme ve směsi Gril Argentina. Necháme 15 -20 minut uležet v chladu. Připravené steaky pak opékáme na rozehřátém oleji po obou stranách. Před koncem pečení necháme pod masem rozpustit máslo a přilijeme smetanu. Teplotu snížíme, aby se smetana nepřipálila a necháme asi 1 minutu pod masem povařit.Jemně přisolíme. Argentinský kuřecí steak podáváme s rýží nebo s hranolky. Pozn.: Argentinský steak můžete připravit i z vepřové krkovice, nebo kuřecích stehenních řízků a místo na pánvi, ho můžete grilovat na roštu. Grilováním se ošidíte ale o výborný sos z masa a smetany.


Grilujeme kuřecí maso: Perfektně propečené kuřecí špalíčky, stehna i špízy


Grilování při nižší či střední teplotě, dostatečně nahřátý a olejem potřený rošt, ale také použití termosondy pro kontrolu vnitřní teploty, to jsou základní předpoklady pro dobře propečené kuřecí maso. Přinášíme vám 8 receptů, které doporučujeme zařadit na grilovací seznam.


Grilujeme


Recept na smažený kuřecí řízek krok za krokem


Umíte připravit dokonale usmažený řízek? Dnes se podíváme na ten kuřecí. Recept krok za krokem.


Recept

user-icon

autor Dana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Argentinský kuřecí steak

Zpět na recept