Dokonalost angreštu v anglickém krému do skleničky aneb Jak na gooseberry fool
Nevíte, co s angreštem? A znáte gooseberry fool? Tenhle anglický letní dezert z angreštu, smetany a cukru je neskutečně jednoduchý, lehký a přitom tak lahodný... Jde o krém s jemně nakyslou chutí, který je v horkém odpoledni zkrátka nepřekonatelný.
Klasika z české zahrady aneb Jak upéct rychlý rybízový koláč jako od babičky
Tenhle koláč s rybízem připravíme raz dva a chutná jako od babičky. Stačí základní lité těsto, pár hrstí rybízu a drobenka navrch. Rybízový koláč s drobenkou je ryzí letní recept. Použít můžeme červený i černý nebo jejich kombinaci. Upečte si s námi klasiku z české zahrady!
Autor:Konvalinka





Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena