Amur v tomatu

Ryba mnoha chutí - dušená v zelenině s tomatovou omáčkou.


3.615x
35 min
1×

Postup přípravy

Porce amura dobře osolíme, okořeníme a zakapeme olivovým olejem. Necháme dobře uležet.

Na rozpálenou hlubší pánev vložíme připravené porce amura a z jedné strany opečeme. Po otočení rybu zasypeme na proužky pokrájenou cibulí a zelenou paprikou, přidáme kousky rajčete a přikryjeme poklicí - necháme péct asi 5 minut. Pak přidáme kečup, podlijeme vodou rozmíchanou se solamylem a zakápneme tmavým octem balsamico. Přikryjeme poklicí a dusíme asi 10 minut.

Amura podáváme s vařenými bramborami, které přeléváme tomatovou omáčkou.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Amur v tomatu

Zpět na recept