Alpské makarony

Chutný recept na makarony ze švýcarské kuchyně.


3.0170x
45 min

Postup přípravy

Makarony uvaříme v osolené vodě podle návodu a necháme okapat.

Mezitím si oloupeme cibuli, nasekáme ji najemno a na másle ji osmažíme dozlatova. Troubu předehřejeme na 190°C. Sýr nastrouháme.

Smetanu přivedeme k varu, vsypeme 100 g strouhaného sýra a dobře promícháme. Těstoviny smícháme s dalšími 100 g sýra, osolíme, opepříme a dáme do vymazaného pekáčku. Přelijeme připravenou sýrovou omáčkou, posypeme zbývajícím sýrem, osmaženou cibulí a zakryté zapékáme, dokud se sýr nerozpustí.

Alpské těstoviny ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Alpské makarony

Zpět na recept