Alobalové tajemství

Grilovaná kapsa plná zeleniny a masa.


4.451x
60 min
1×

Ingredience

100 mlolej
1 lžičkasůl
800 gbrambory
2 ksšpekáčky
1 lžícegrilovací koření
250 gkuřecí prsa
150 ganglická slanina
1 kspaprika červená
1 kspaprika zelená
1 svazekjarní cibulka
250 gvepřová kýta
300 gkuřecí játra
150 ghlíva ústřičná (bedle)
1 lžičkaaztécké koření
150 gsýr (eidam, mozzarella)

na ozdobu

1 svazekpetrželka
1 svazekbazalka

Postup přípravy

Maso, játra, slaninu, hlívu i papriky očistíme a nakrájíme na nudličky, špekáčky i oloupané brambory na osminky a cibulku nasekáme nadrobno. Všechny suroviny smícháme v míse, osolíme a ochutíme kořením. Připravíme si šest dostatečně velkých alobalových čtverců, potřeme je olejem a směs na ně rozdělíme. Posypeme strouhaným sýrem a důkladně zabalíme. Balíčky pečeme na grilu (v troubě nebo mikrovlnce s funkcí gril) 30 minut. Podáváme rozbalené na alobalu, sypané bylinkami, obložené čerstvou zeleninou a jako přílohu zvolíme bílý chléb.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Alobalové tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena