Alobalové tajemství

Grilovaná kapsa plná zeleniny a masa.


4.451x
60 min
1×

Postup přípravy

Maso, játra, slaninu, hlívu i papriky očistíme a nakrájíme na nudličky, špekáčky i oloupané brambory na osminky a cibulku nasekáme nadrobno.

Všechny suroviny smícháme v míse, osolíme a ochutíme kořením. Připravíme si šest dostatečně velkých alobalových čtverců, potřeme je olejem a směs na ně rozdělíme. Posypeme strouhaným sýrem a důkladně zabalíme.

Balíčky pečeme na grilu (v troubě nebo mikrovlnce s funkcí gril) 30 minut.

Podáváme rozbalené na alobalu, sypané bylinkami, obložené čerstvou zeleninou a jako přílohu zvolíme bílý chléb.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Alobalové tajemství

Zpět na recept