Nádivka patří k tradičním velikonočním pokrmům. V tomto receptu vám nabízíme veganskou alternativu s uzeným tofu a čerstvým špenátem.
Na nádivku si připravíme 1 balení veky, 1 uzené tofu, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, nálev z cizrny, 250 g žampionů, 250 g čerstvého špenátu, hrnek sojového mléka, lžičku kurkumy a černé soli.
5 nejlepších receptů na velikonoční nádivku: Kterou letos upečete?
Hledáte opravdu dobrý recept na velikonoční nádivku? Ať už je kopřivová, špenátová, s medvědím česnekem, s uzeninou či bez - tyhle recepty jsou podle našich čtenářů nejchutnější. A která vede? Samozřejmě ta od babičky.
Autor:Jitka Langeová
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena