Ke svíčkové omáčce samozřejmě nesmí chybět domácí <a href="http://video.vareni.cz/houskovy-knedlik-z-hrnku/" alt="houskový knedlík z hrnku">houskový knedlík</a> a také výborné maso. Můžeme použít králičí, drůbeží ale i vepřovou panenku.
Poctivá česká svíčková. To je recept, který musí zvládnout každá česká hospodyňka, ale i každý správný gurmán. Podívejme se na svíčkovou omáčku v dalším díle naší školy o vaření s Michalem Nikodemem.
Ke svíčkové omáčce samozřejmě nesmí chybět domácí houskový knedlík a také výborné maso. Můžeme použít králičí, drůbeží ale i vepřovou panenku.
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.