Vypadá složitě, ale je jednoduchý a stačí pár surovin. Navíc potěší i příznivce veganského pečení. Krok za krokem vám ukážeme, jak připravit tuto sladkou dobrotu.
Na těsto si připravíme 400 g hladké mouky, 4 lžíce třtinového cukru, 200 ml rostlinného mléka, 5 lžic bio kokosového oleje a balíček sušeného droždí. Na náplň použijeme 5 lžic třtinového cukru, 4 lžičky skořice, 4 lžíce bio kokosového oleje, 4 lžíce kokosového mléka a zhruba 2 hrsti vlašských ořechů.
Vánoční pečení: Domácí trdelník vyjde jen na pár korun
Tradiční pochoutka, která je shora do křupava opečená, uvnitř úžasně vláčná, voní po vanilce a skořici. Trdelníky si můžete upéct i v pohodlí domova, krok za krokem se je dnes naučíte upéct tak, aby chutnaly přesně jako ze stánku.
Vánoční maková hvězda krok za krokem
Recept na kynutou makovou hvězdu krok za krokem.
Autor:Jitka Langeová