Panenská svíčková v listovém těstě

Panenská svíčková v listovém těstě

Michal Nikodem rád používá hotové listové těsto. Rychleji se s ním pracuje a pro zabalení masa a pečení je ideální. Maso nakonec zdobíme sezamovými semínky a hrubozrnnou solí. Upečené maso rozhrojíme aby vynikla krásná barva a kontrast mezi masem a těstem. Takto připravené maso používáme i v receptu na <a href="http://video.vareni.cz/svickova-omacka/" title="Svíčková omáčka">svíčkovou omáčku</a>.

Video
1723×

Neobvyklá, ale přitom jednoduchá a velmi lákavá varianta přípravy svíčkové. Takto připravené maso je vhodné ke svíčkové omáčce ale i k různým zeleninovým přílohám.

Michal Nikodem rád používá hotové listové těsto. Rychleji se s ním pracuje a pro zabalení masa a pečení je ideální. Maso nakonec zdobíme sezamovými semínky a hrubozrnnou solí. Upečené maso rozhrojíme aby vynikla krásná barva a kontrast mezi masem a těstem. Takto připravené maso používáme i v receptu na svíčkovou omáčku.