
Michal Nikodem rád používá hotové listové těsto. Rychleji se s ním pracuje a pro zabalení masa a pečení je ideální. Maso nakonec zdobíme sezamovými semínky a hrubozrnnou solí. Upečené maso rozkrojíme aby vynikla krásná barva a kontrast mezi masem a těstem.
Neobvyklá, ale přitom jednoduchá a velmi lákavá varianta přípravy svíčkové. Takto připravené maso je vhodné ke svíčkové omáčce ale i k různým zeleninovým přílohám.
Michal Nikodem rád používá hotové listové těsto. Rychleji se s ním pracuje a pro zabalení masa a pečení je ideální. Maso nakonec zdobíme sezamovými semínky a hrubozrnnou solí. Upečené maso rozhrojíme aby vynikla krásná barva a kontrast mezi masem a těstem. Takto připravené maso používáme i ve videoreceptu na svíčkovou omáčku.
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena