
Oblíbené masové kuličky v rajčatové omáčce. Naučte se je s námi připravit krok za krokem. Přílohu si zvolí každý podle chuti - dají se podávat s těstovinami, rýží, ale nejlépe chutnají s domácím knedlíkem.





Vše společně důkladně promícháme v kompaktní směs.

Dáme si rozehřát troubu na 175 °C. Ze směsi tvoříme větší kuličky a skládáme je na plech vyložený pečícím papírem.



Mezitím si uvaříme špagety podle návodu na obalu. Špagety slijeme a ihned podáváme s připravenou omáčkou a masovými koulemi.

Recepty, které by vám neměly ujít:
Masové koule se smetanovou omáčkou
Smažené masové koule plněné mozzarellou
V čem spočívá dokonalost italských omáček aneb Proč nevylévat vodu z vařených těstovin?
Voda z vařených těstovin je běžnou surovinou, kterou italští kuchaři používají při vaření. Těstoviny a omáčky jsou díky ní hladké a krémové - obsahuje totiž škrob, který zahušťuje, emulguje a spojuje chutě. Jak vodu z vařených těstovin využít a kam ji přidávat?
Děti je zbožňují, dospělí také! Špagety s rajčatovou omáčkou po každé jinak
Mlsné jazýčky dětí umí být pěkné vybíravé! A maminky musí neustále vymýšlet, co dětem uvařit. Ovšem špagety, to je trefa do černého. Přinášíme vám skvělé recepty na špagety s "červenou omáčkou" a pokaždé trochu jinak.
Autor:Markéta v troubě
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena