Vaření.czMagazínDo 30 minut hotovo! Recept na mléčné řezy krok za krokem

Do 30 minut hotovo! Recept na mléčné řezy krok za krokem

Do 30 minut hotovo! Recept na mléčné řezy krok za krokem

Recept na řezy, které jsou chuťově geniální! A plus navíc - jejich příprava zabere jen 30 minut. Vyzkoušejte tuto dobrotu podle našeho FOTONÁVODU.

59315×

Míša řez s malinami
(doba přípravy 45 min )

Tvarohové řezy Míša
(doba přípravy 1 h 30 min )



Recept na mléčné řezy krok za krokem

1) Připravíme si ingredience na těsto.

Budeme potřebovat 3 vejce, 4 lžíce cukru krupice, 1 lžíci oleje, 2 lžíce kakaa, 5 lžic polohrubé mouky a 1/2 lžičky prášku do pečiva.

2) Vejce ušleháme s cukrem do pěny.

Můžeme si pomoci šlehačem, korpus na mléčné řezy pak bude více nadýchaný.

3) Přidáme lžici oleje a prosátou mouku s práškem do pečiva.

Vyšleháme hladké kakaové těsto.

4) Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a uhladíme.

Tenkou vrstvu těsta pečeme v troubě předehřáté na 180 °C asi 10 minut.

5) Mezitím si připravíme krém.

Budeme potřebovat 100 g změklého másla, 250 g měkkého tvarohu, 180 g zakysané smetany, 6 lžic cukru moučka a 2 lžíce vanilkového cukru.

6) Máslo vyšleháme s oběma cukry do pěny.

Přidáme tvaroh, zakysanou smetanu a znovu ušleháme, vznikne nám hladký mléčný krém.

7) Upečený korpus necháme pořádně vychladnout.

Korpus rozřízneme na polovinu.

Obě poloviny opatrně stáhneme z pečícího papíru.

8) Jednu polovinu potřeme krémem a pečlivě uhladíme.

9) Přikryjeme druhým plátem těsta a uložíme alespoň na 3 - 4 hodiny do chladu ztuhnout.

10) Mléčné řezy nakrájíme na obdélníčky a podáváme. Jsou dobré na snídani, svačinu a jen tak na chuť.



Vyzkoušejte také úžasné Míša řezy krok za krokem 



user-icon

autor Michy

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena