Žmatlavé zelí

Dušené kysané zelí s uzeným masem a klobásou. Bramborové knedlíky budou výborným doplňkem.


3.0752x
75 min

Postup přípravy

Do kastrolu dáme půlku zelí, pak dáme umyté uzené ingredience a dáme ostatek zelí. Osolíme, posypeme vegetou a přidáme podle chuti pepř. Zalijeme půl litrem vody a dusíme na mírném ohni. Občas promícháme. Jako přílohu podáváme bramborový knedlík.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Žmatlavé zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena