Žlutá polévka

Úžasná polévka vynikající chuti.


3.3138x
60 min

Postup přípravy

Kuře omyjeme a vložíme do hrnce s vodou. Přidáme kari koření, sůl a uvaříme doměkka. Když je kuře měkké, vytáhneme jej. Odstraníme kůži, maso nakrájíme na větší kostky a vrátíme zpět do polévky spolu s mandlemi. Nakonec vlijeme smetanu, zahřejeme a podáváme zdobené petrželkou.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Žlutá polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena