Zelný salát se zeleninou

Recept na salát z bulharské kuchyně vhodný ke grilovaným masům.


3.084x
30 min

Postup přípravy

Zelí očištěné od vrchního listu a košťálu umyjeme. Nakrájíme na tenké kousky, promícháme se solí.

Mrkev oloupeme a nastrouháme. Celerovou nať nasekáme nadrobno. Oboje přidáme k zelí a promícháme. Přilijeme ocet a olej a důkladně zamícháme.

Podáváme na velké míse a můžeme jej použít jako přílohu ke grilovanému masu.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelný salát se zeleninou

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.