Zelný guláš

Recept na oblíbený gulášek mého dědy.


3.2101x
60 min

Postup přípravy

Maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli očistíme a nasekáme nadrobno. V hrnci rozehřejeme sádlo a cibuli na něm zpěníme. Do základu vsypeme maso a zprudka jej osmahneme. Pak vše oprášíme paprikou a podle potřeby podlijeme. Maso dusíme doměkka. Zatím si překrájíme zelí. Vsypeme jej do téměř měkkého masa a dodusíme doměkka. Pak zelný guláš zahustíme mlékem, ve kterém rozkvedláme mouku. Podle chuti osolíme a ještě podusíme. Zelný guláš podáváme s knedlíkem a nebo chlebem.
user-icon

autor Zamillka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zelný guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena