Zelná polévka šči

Jiná verze známé ukrajinské polévky.


4.629x
0

Ingredience

sůl
2.3 dlvývar
5 gcibule
30 gzelí
20 gmaso
10 gjíška
bobkový list
nové koření
0.15 dlzakysaná smetana
0.15 dlrajský protlak
20 gkořenová zelenina
mletý černý pepř
zelená nať

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu a mleté nebo jemně pokrájené maso vaříme v osoleném a okořeněném bujónu. Před koncem vaření zahustíme zelnou polévku šči jíškou a přidáme rajský protlak. Zelnou polévku šči podáváme se zelenou natí a lžící nerozmíchané zakysané smetany. Obměna 1: Místo jíšky 5 g nasucho opražené mouky. Obměna 2: Místo smetany použijeme do polévky jogurt.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zelná polévka šči

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ukrajinská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena