Zeleninový protlak pod svíčkovou

Příprava na svíčkovou vám během celého roku zabere minimum času. Připravuji si vždy 2 - 3 dávky.


4.832x
0
1×

Postup přípravy

Zeleninu nastrouháme na plátky, popřípadě nakrájíme na kostičky.

Zeleninu dáme do hrnce, podlijeme vodou, přidáme koření svázané v plátýnku,cukr, sůl, ocet a uvaříme doměkka. Koření vyjmeme, rozmixujeme a hmotu ještě chvilku povaříme.

Zeleninový protlak pod svíčkovou ještě za horka plníme do skleniček. Sterilujeme 20 minut při 90°C.
user-icon

autor MARcela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový protlak pod svíčkovou

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.