Vaření.czReceptyZeleninový protlak pod svíčkovou

Zeleninový protlak pod svíčkovou

Příprava na svíčkovou vám během celého roku zabere minimum času. Připravuji si vždy 2 - 3 dávky.


4.832x
0
1×

Postup přípravy

Zeleninu nastrouháme na plátky, popřípadě nakrájíme na kostičky. Zeleninu dáme do hrnce, podlijeme vodou, přidáme koření svázané v plátýnku,cukr, sůl, ocet a uvaříme doměkka. Koření vyjmeme, rozmixujeme a hmotu ještě chvilku povaříme. Zeleninový protlak pod svíčkovou ještě za horka plníme do skleniček. Sterilujeme 20 minut při 90°C.
user-icon

autor MARcela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninový protlak pod svíčkovou

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena