Zbojnický guláš

Guláš, ve kterém najdete téměř všechno.


3.184x
120 min

Postup přípravy

Houby namočíme do vody. Cibuli oloupeme a spolu s cibulí ji nakrájíme. Hovězí maso podle potřeby očistíme a nakrájíme na kostky. V rozpáleném hrnci nechámem slaninu pustit tuk. Vsypeme cibuli a osmahneme ji. Přidáme kostky hovězího, gulášové koření a necháme maso orestovat. Pak maso zalijeme vroucí vodou. Feferonku a česnek očistíme. Feferonku nasekáme a česnek utřeme. Oboje vložíme k masu a základ guláše osolíme, kořeníme kmínem a dále dusíme. Zatím si oloupeme brambory a nakrájíme je nadrobno. Zelí pokrájíme. Když je maso měkké, přidáme zelí, brambory, namočené houby a vaříme, dokud nejsou brambory a houby měkké. Podle potřeby guláš zahustíme, ale obvykle není třeba. Zbojnický guláš podáváme s tmavým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zbojnický guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena