Rychlá večeře z kuřecího masa. Pokud použijeme více česneku, je výsledek pikantnější.
Hodnocení
3.8
/ 5 (15x)
Doba přípravy
25 min
Chutnalo
1x
Ingredience
3 stroužky
česnek
2 lžíce
olej
1 lžíce
solamyl
5 lžic
kečup
1 lžíce
sójová omáčka
500 g
kuřecí maso
2 lžíce
tatarská omáčka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
Postup přípravy
Česnek oloupeme a jemně nasekáme.
Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a promícháme se solamylem.
Na oleji připravené maso prudce opečeme, přilijeme sójovou omáčku, kečup a přidáme česnek, teplotu zmírníme a chvilku podusíme.
Před podáváním podle potřeby ochutíme a nakonec vmícháme tatarku.
Zbojnické kuře servírujeme s hranolkami nebo opečeným bramborem.