Zbojnické kuře

Rychlá večeře z kuřecího masa. Pokud použijeme více česneku, je výsledek pikantnější.


3.815x
25 min
1×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
2 lžíceolej
1 lžícesolamyl
5 lžickečup
1 lžícesójová omáčka
500 gkuřecí maso
2 lžícetatarská omáčka

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Česnek oloupeme a jemně nasekáme. Kuřecí maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na malé kousky, které osolíme, opepříme a promícháme se solamylem. Na oleji připravené maso prudce opečeme, přilijeme sójovou omáčku, kečup a přidáme česnek, teplotu zmírníme a chvilku podusíme. Před podáváním podle potřeby ochutíme a nakonec vmícháme tatarku. Zbojnické kuře servírujeme s hranolkami nebo opečeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zbojnické kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena