Zázvorový odvar

Horký nápoj na zahnání chřipkových bacilů, na zahřátí po podzimní procházce.


5.04x
15 min

Postup přípravy

Oloupeme a nastrouháme kousek zázvorového oddenku. Připravíme si veškeré koření. Zázvor zalijeme litrem a půl vroucí vody, přidáme celou skořici, hřebíček, badyán a anýz. Necháme louhovat asi 10 minut, cedit nemusíme. Zázvorový odvar můžeme při podávání ochutit medem. Odvar podáváme horký.
user-icon

autor Adelinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zázvorový odvar

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena