Zázvorové kuřátko

Kousíšky kuřecího masa naložené v marinádě ze zázvoru a sójové omáčky.


2.9686x
45 min

Postup přípravy

Kuře nakrájíme na malé kousky a dáme odležet do misky s vínem, zázvorem, několika kapkami sójové omáčky a cukrem. Po 1-2 hodinách maso vyjmeme a prudce 5 min. opékáme na oleji. Zbytky marinády a přísady na omáčku(olej, na kterém jsme osmahli chilli, sójovou omáčku, česnek a trochu cukru) umícháme a krátce prohřejeme. Opečené maso namáčíme do vzniklé omáčky a jíme s rýží nebo chlebem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zázvorové kuřátko

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.