Vaření.czReceptyZapékaný pangasius se smetanou

Zapékaný pangasius se smetanou

Recept na pangasiuse zapečeného s kečupem a rozšlehanými vajíčky se smetanou.


4.712x
30 min
7×

Ingredience

4 ksvejce
80 mlkečup
1 dlsmetana 12%
500 gpangasius

podle chuti

sůl
kmín
grilovací koření
koření Bylinkové máslo

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Pangase omyjeme a osušíme ubrouskem. Osolíme, okořeníme podle chuti a na másle opečeme pangase z každé strany. Pangase vložíme do máslem vymazaného pekáčku, posypeme bylinkovým máslem, celým kmínem, pokapeme kečupem. Kečup můžeme dát ostrý i jemný, jak máme rádi. Poté rozšleháme vejce se smetanou a pangase zalijeme. Pangasiuse se smetanou dáme zapéct do vyhřáté trouby na 15 - 20 minut. Zapékaného pangase podáváme s vařenými brambory a třeba zeleninovým salátem. Pokrm se dá jíst teplý, je tak chutnější, ale i studený není špatný.
user-icon

autor hnedoocko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékaný pangasius se smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena