Zapékané mleté řízky

Neobvyklý způsob na přípravu mletého masa.


4.315x
0
1×

Ingredience

sůl
1 ksvejce
100 geidam
1 lžícehladká mouka
mletý černý pepř
8 plátkůměkký salám
400 gmleté míchané maso

Postup přípravy

Mleté maso promícháme s vajíčkem, solí, pepřem a hladkou moukou. Z promíchaného těsta vytvarujeme placičky, jež urovnáme na kusy alobalu. Na každý řízek položíme kolečko salámu a řízky uzavřeme. Zabalené řízky vyskládáme na plech, vložíme do trouby a pečeme. Téměř hotové mleté řízky rozbalíme, posypeme strouhaným sýrem a otevřené vložíme ještě na chviličku zapéct. Zapékané mleté řízky podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor angel


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékané mleté řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena