2 ks | cibule | |
1 ks | mrkev | |
8 plátků | sýr | |
2 ks | okurka | |
1 sklenice | tatarská omáčka | |
8 ks | plátek z veky | |
400 g | krůtí maso |
Krůtí maso nakrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nastrouhanou mrkev a kyselou okurku, nadrobno nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku a to vše dobře promícháme. Vzniklou směsí potřeme plátky veky a na každý chlebíček ještě položíme plátek tvrdého sýra.
Připravené chlebíčky vložíme do mikrovlnné trouby a 2 minuty zapékáme. Zapéct můžeme i v normální troubě, asi 6 minut, dokud sýr nezměkne. Podáváme jako předkrm s hlávkovým salátem nebo jako lehkou svačinu nebo večeři.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena