Specialita z krůtího masa. 8 sendvičů pro rychlou svačinu nebo večeři.
2 ks | cibule |
1 ks | mrkev |
8 plátků | sýr |
2 ks | okurka |
1 sklenice | tatarská omáčka |
8 ks | plátek z veky |
400 g | krůtí maso |
Krůtí maso nakrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nastrouhanou mrkev a kyselou okurku, nadrobno nakrájenou cibuli, tatarskou omáčku a to vše dobře promícháme. Vzniklou směsí potřeme plátky veky a na každý chlebíček ještě položíme plátek tvrdého sýra.
Připravené chlebíčky vložíme do mikrovlnné trouby a 2 minuty zapékáme. Zapéct můžeme i v normální troubě, asi 6 minut, dokud sýr nezměkne. Podáváme jako předkrm s hlávkovým salátem nebo jako lehkou svačinu nebo večeři.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena