Zapékané filety s brokolicí

Snadné a velice rychlé jídlo, které bude určitě všem chutnat a navíc je velice zdravé.


2.9848x
60 min

Postup přípravy

Brokolici rozdělíme na růžičky a vaříme ve vroucí vodě asi 8 minut. V polovině varu přidáme karotku. Poté necháme všechno okapat. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme tuk a maso na něm dozlatova opečeme. Asi 2 minuty z každé strany a osolíme, opepříme. Šalotku jemně nakrájíme, rozehřejeme tuk na ohni a cibulku, zasypeme moukou a osmahneme. Za stálého míchání zalijeme vývarem a smetanou, rozmícháme a necháme povařit. Osolíme, opepříme, přidáme maso a brokolici a prohřejeme. Ještě dochutíme a vložíme do zapékací mísy. Toust jemně rozdrobíme a nasypeme na směs v misce, zbývající tuk rozložíme na povrch a v předehřáté troubě pečeme asi na 200 st. 10-15 minut.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékané filety s brokolicí

Zpět na recept