Zapékaná bramborová kaše se slaninou

Lámete si hlavu co s bramborovou kaší, která vám zbyla z minulého dne a samotná už vám nechutná? Zkuste ji zapéct podle tohoto receptu.


4.38x
45 min
1×

Postup přípravy

Uvaříme vejce natvrdo, vychladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.

Bramborovou kaši dáme do vymazaného pekáčku a uděláme do ní důlky.
Do každého důlku dáme plátek anglické slaniny, plátek vejce. Celý vrch kaše zasypeme strouhaným sýrem.

Takto připravenou bramborovou kaši se slaninou dáme zapéct.

Zapékanou bramborovou kaši se slaninou podáváme se zeleninovou oblohou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékaná bramborová kaše se slaninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká