Zapečený vepřový řízek

Klasický řízek zapečený se šunkou a zeleninou.


3.36x
45 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na řízky, tak jak jsme zvyklý (já dělám asi centimetrové plátky)., osolíme, jemně opepříme nechám chvíli uležet. Pak obalíme ve strouhance a rozšlehaných vajíčkách.

Řízky zprudka opečeme. Naskládáme do připravené zapékací mísy, poklademe nakrájenou cibulí, šunkou nebo uzeným (nakrájené na špalíčky) a feferonkami.

Zapékací mísu s řízky dáme na 20-30 minut zapéct na 220°C.

Hotové řízky podáváme s rýží, doplněné čerstvou zeleninou.
user-icon

autor levandulka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený vepřový řízek

Zpět na recept